Friss cikkek


 • Pula

  Pula A 62.000 fős Pula (magyarul Póla) városa, az Isztriai-félsziget déli csücskén helyezkedik el, egy védett öbölben. Az Isztriai félsziget legnagyobb városa, ezzel együtt annak gazdasági illetve kulturális központja is. Pula messze földön híres a bor... Olvasd tovább »
 • Punat

  Punat A körülbelül 1800 lakosú Punat, Krk szigetének második legnagyobb turista települése. Krk várostól hét kilométerre fekszik, az Adria egyik legszebb, dús növényzetű öblében. Kiváló idegenforgalmi szolgáltatásainak köszönhetően megfelelő helyet bizt... Olvasd tovább »
 • Plitvicei-tavak Nemzeti Park

  Plitvicei-tavak Nemzeti Park A tórendszer Karlovac-tól 75 kilométerre található. A Plitvicei tórendszert melyet 16 kisebb-nagyobb türkizkék és smaragdzöld színű tó alkot, három kisebb folyó összefolyása alakította ki az évezredek során, melyek kioldották Mala Kapela és a Plje... Olvasd tovább »
 • Selce

  Selce Selce a Kvarner-öböl egyik kisebb nyaraló települése, Cirkvenicától 3 kilométerre található délkeleti irányban, illetve Rijekától 35 kilométerrel délebbre. A strandok egy 2 kilométer hosszúságú partszakaszon találhatóak, nem csak kavicsosak, hanem... Olvasd tovább »
 • Silo

  Silo Silo egy kis üdülőfalu, idilli hely a pihenésre és a felüdülésre egyaránt. A kristálytiszta tengervíz és a környék természeti szépsége kellemes kikapcsolódást nyújt az ide utazóknak. A tenger csendes és nyugodt, a hajnalok és az esték szellősek, a... Olvasd tovább »
 • Pag

  Pag Horvátország ötödik legnagyobb szigete az észak-dalmáciai Pag. Itt található Pag városa is, ahol egy fantasztikus nyaralást lehet eltölteni. A sziget táji adottságainak köszönhetően, nem hasonlítható a többi horvát szigethez, kopár, sziklás fehér ... Olvasd tovább »
 • Krk

  Krk Krk város közel hatezer lakosával az azonos nevű sziget közigazgatási, kulturális és turisztikai központja. A turizmus már régen virágzik itt, sziklás strandjai, kristály tiszta vizei vonzzák a látogatókat, már egy 1866-os képeslap is ezt a szép v... Olvasd tovább »
 • Zadar

  Zadar Zadar, magyar nevén Zára, Dalmácia egyik legcsodálatosabb városa. A turisták számos látnivalóban gyönyörködhetnek, ha ide látogatnak. Zadar építészeti öröksége, történelmi múltra tekint vissza, de megtalálhatóak itt a modern világ műremekei is, mi... Olvasd tovább »
RSS