Kvarner

 
Válassz célpontot a térképen!


A Kvarner-régió részét a Kvarner-öböl képezi, a szárazföldi részekkel és szigetvilágával együtt. A Kvarner-vidékhez tartoznak Horvátország legnagyobb szigetei is mint Cres, Rab, Krk és Lošinj.

Földrajzi fekvésének köszönhetően a turisztikai vonzereje óriási. Horvátország ezen régiója esik Magyarországhoz a legközelebb, ugyanakkor ez a régió vonzza a legtöbb turistát. Évente több millió turistát vonz ide, a világ minden tájáról. Ebbe a régióban egyaránt megtalálhatjuk a hatalmas, zsúfolt strandokat, városokat, ahol fényűző palotákat láthatunk, de választhatjuk a csendet és a nyugalmat olyan kis településeken, ahol mindössze pár száz ember lakik.

Kvarner-öböl látnivalói: Moscenicka Draga, Lovran, Opatija, Rijeka, Kraljevica, Crikvenica, Selce, Novi Vinodolski, Senj, Losinj-sziget, Cres-sziget, Krk-sziget, Rab-sziget

Nem elég egy nyár ahhoz, hogy a Kvarner-régió összes üdülőhelyét végigjárjuk, ezért érdemes néhány órát rászánni, a honlapunkon fellelhető leírások átböngészésére. Mi csokorba szedtük az összes fellelhető információt a Kvarner-régió legtöbb üdülőhelyéről, hogy a kedves Látogatóink minél részletesebb képet kapjanak Horvátország eme csodálatos vidékéről. Számos fénykép és videó segít, hogy eldönthessük, hová is szeretnénk eljutni, bár a döntés így sem egyszerű, hiszen nagyon sok célpont közül választhatunk. Látogatóinkat visszavárjuk a nyaralás végén, hogy feltöltsék saját készítésű videóikat és hozzászóljanak cikkeinkhez, hogy büszkén mondhassák el: - Itt is jártam!

Kvarner-öböl - Lovran, Ika, Icici, Opatija, Ucka

RSS