Isztria


 • Medulin

  Medulin Medulin Pula városától mindössze pár kilométerre fekvő kis település. Mára már egész üdülőközponttá nőtte ki magát. Kiváló hely azok számára, akik az éjszakai szórakozást részesítik előnyben vagy esetleg az élő zenét kedvelik. Igazi éjszakai forga... Olvasd tovább »
 • Rabac

  Rabac Rabac nem más, mint az Iszrtia keleti partjának egyik öblében elhelyezkedő kis település, Rijeka és Pula között, közvetlenül Cres szigetével szemben. Már legalább 130 éve járnak ide az üdülni vágyók, ami nem csoda, hiszen kit ne vonzana a festői k... Olvasd tovább »
 • Pazin

  Pazin Az Isztriára utazók többsége leginkább a tengerparti üdülőket választja, pedig érdemes lenne a nyaralást az Isztria szívében található Pazinban is eltölteni. Az alig több mint ötezer lakosú városka idegenforgalma többnyire csak az átutazó turisták... Olvasd tovább »
 • Porec

  Porec Poreč városa az Istria-i félsziget nyugati partján fekvő történelmi város. Egy kis félszigeten épült egy ókori római település maradványaira. Az üdülőváros közel kétezer-ötszáz éves múltra tekint vissza, történelmi örökségét gondosan megőrizték a ... Olvasd tovább »
 • Rovinj

  Rovinj Rovinj az Adriai tengerpart északi részén helyezkedik el, és az egyik legcsodálatosabb horvát városnak tartják. Rovinj régen olasz kikötőváros volt, a mai napig őrzi olasz hangulatát, az utcák nevei olaszul is fel vannak tüntetve. A horvát nyelven... Olvasd tovább »
 • Novigrad

  Novigrad Novigrad az Isztriai-félsziget nyugati partján fekszik Umag és Poreč között. Az óváros falakkal van körülvéve, a város újabb építésű része egy kis félszigeten, a három isztriai folyó egyike, a Mirna torkolatának északi bejáratánál fekszik. Terület... Olvasd tovább »
 • Umag

  Umag Umag Horvátország legnyugatibb városa, a horvát nyaralóhelyek közül az egyik legkedveltebb. Aki igazán kalandos nyaralásra vágyik, annak érdemes ide látogatnia, mert ez a városka sokkal több lehetőséget kínál a turistáknak, mint a strandolás. Umag... Olvasd tovább »
 • Vrsar

  Vrsar Az Adria partján fekvő horvát kisváros, egykor halászfalu volt, ma közkedvelt üdülőhely. Csodás panorámájával, kikötőivel, mediterrán környezetével számos turistát csalogat. Ideális hely a búvárkodáshoz, a túrázáshoz, egy könnyed tengerparti sétáh... Olvasd tovább »
RSS